AL DI MEOLA ne va încânta într-un spectacol de jazz la Timișoara!

AL DI MEOLA ne va încânta într-un spectacol de jazz la Timișoara!

O apariție neașteptată ne va încânta cu prezența să în curând ,mai exact pe 11 iunie!

Consacratul artist Al Di Meola revine pentru a concerta în Timișoara în mai puțin de o luna! Artistul de renume a reușit de-a lungul timpului să încânte publicul și să transmită emoții aparte prin muzică să, drept dovadă acesta încă de la vârstă de 19 ani s-a alăturat unuia dintre cele mai mari ansambluri instrumentale din lume, alături de care a primit și un premiu Grammy.

Chitaristul l-a înlocuit pe Bill Connors în renumită trupă de jazz-fusion Return To Forever în 1974, alături de chitaristul Chick Corea, basistul Stanley Clarke și toboșarul Lenny White, aceștia recunoscând talentul pentru jazz al lui Di Meola de pe vremea când acesta incă studia la Colegiul de Muzică Berklee. În plus, Al Di Meola este un compozitor de excepție, dovadă fiind cele peste 20 de albume lansate pană în prezent.

Artistul mentionează că inspirația să se trage din lucruri simple, precum privitul unui film sau ascultând sunetele oceanului din locul său preferat de creare a noilor melodii: casă să din Miami, în care și-a construit o cameră specială pentru a putea compune noi melodii.

WORLD SINFONIA este ansamblul multi-cultural al lui Di Meola, considerând acest spectacol că o încununare a experienței sale muzicale dintr-o carieră îndelungată. World Sinfonia susține show-ul cu care AL DI MEOLA va încânta și publicul din România, acesta conținând atât cântece clasice ale artistului, opere marca Piazzolla & Lennon-McCartney, cât și compoziții noi.

Concertul de la Timișoara va avea loc pe 11 iunie la Filarmonică Banatul. Artistul va susține un concert și la Cluj-Napoca în data de 13 iunie, la Operă Natională Romană.

Bilețele pentru concertul de pe 11 iunie de la Filarmonică Banatul din Timișoara se găsesc în rețeaua Eventim și la casieria Filarmonicii cu următoarele prețuri:

-500 lei (VIP cu Meet&Greet, plus CD cu autograf și poze cu artistul ) – doar 14 locuri situate central în rândul 7.

-350 lei (categoria I)

-250 lei (categoria II)

-200 lei (categoria III)

-150 lei (categoria IV)

-100 lei (locuri cu vizibilitate redusă)

Va așteptăm cu drag într-un număr cât mai mare pentru a va încânta cu o muzică de calitate.