Ambulanță privată implicată într-un accident la o trecere de nivel cu calea ferată dintr-o localitate din Caraș-Severin

Ambulanță privată implicată într-un accident la o trecere de nivel cu calea ferată dintr-o localitate din Caraș-Severin

Astăzi, 7 iulie 2021, în jurul orei 09:36, un apel la 112 anunța un accident produs pe o cale ferată din localitatea Căvâran. O ambulanță privată a fost lovită la trecerea de nivel cu calea ferată de trenul de pasageri IR 9572, care circula pe ruta Timișoara – Caransebeș.

În ambulanța privată, la momentul accidentului, a fost doar soferul, aceasta fiind destinată transportului pacienților cu nevoie de dializă.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri din Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ„, declara Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime, șoferul ambulanței a fost evaluat de personalul SAJ și a refuzat transportul la spital, iar toți cei 20 pasageri, aflați în garnitura de tren, au fost evaluați medical de echipajul SMURD, niciun pasager neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Related Posts