Antreprenori de top din industria IT, în vizită la Reșița! Ghizii au fost Ioan Popa și Romeo Dunca

Antreprenori de top din industria IT, în vizită la Reșița! Ghizii au fost Ioan Popa și Romeo Dunca
Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, alături de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin au prezentat oportunitățile și facilitățile pentru zona de cercetare și inovare oferite de municipalitatea Reșițeană.
”A fost o reală onoare pentru mine ca în ultimele două zile să fiu gazdă, alături de Romeo Dunca, pentru o delegație formată din antreprenori de top din industria IT. Vorbim despre unii din cei mai mari jucători din piața de profil, precum doamna Maria Metz – CEO NTT DATA România, Voicu Oprean- CEO AROBS, Bogdan Surdea- Country Director SYKES România, Alina Negru- General Manager Emerson Cluj, dar și a unor colegi din administrația locală cu cele mai bune rezultate din România, reprezentanți ai primăriei Cluj-Napoca.
Am prezentat invitaților din mediul de business planurile noastre de viitor, oportunitățile și facilitățile pe care le creionăm pentru a dezvolta zona de cercetare și inovare. Noile programe de finanțare din fonduri europene pot crea oportunități de investiții și dezvoltare de afaceri în domeniul digital, la Reșița.
Îi mulțumesc domnului Călin Hințea, promotorul acestei întâlniri, decan al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de la UBB Cluj, cel care a lucrat la realizarea strategiei de dezvoltare a Clujului. Îi mulțumesc pentru sprijinul acordat, dar mai ales pentru că ne este partener în creionarea propriei strategii de dezvoltare pentru Reșița.
Cu astfel de prieteni și colaboratori, am toată încrederea că putem duce Reșița și Banatul de munte pe un drum al dezvoltării sustenabile”, scrie Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, pe o rețea de socializare. 

Related Posts