Arestat la Caransebeș

Poliţiştii din Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care un bărbat a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru efectuarea de operațiuni cu produse psihoactive. Acesta a fost condus la Penitenciarul din Timișoara pentru executarea pedepsei.

Ieri, 16 mai, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Caraș-Severin pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Caransebeș. Acesta este condamnat la 4 ani de închisoare pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

În fapt, cel în cauză a coordonat o grupare specializată în efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv, fiind condamnat de Tribunalul Caraș-Severin la pedeapsa închisorii cu suspendare, sub supraveghere. Ulterior, bărbatul a continuat să se aprovizioneze cu acest tip de substanțe pentru consum propriu și în scopul distribuirii lor contra cost.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul din Timișoara pentru executarea pedepsei.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici