Bărbat amendat de Municipalitatea Reșițeană pentru că și-a aruncat deșeurile pe terenurile Primăriei

Municipalitatea Reșițeană în cursul anului trecut am deschis două depozite pentru colectarea deșeurilor inerte. Acestea funcționează de luni până vineri, între orele 8.00 – 12.00 – pentru punctul de colectare situat pe b-dul Muncii nr. 25 și de luni până vineri, între orele 12.30 – 16.00 – pentru punctul de colectare situat pe str. Scorușului nr. 1D, însă chiar și după deschiderea acestor puncte se mai găsește cate unul care să își arunce gunoiul pe unde apucă.

Ne-am propus de ceva vreme să acționăm, împreună cu dumneavoastră, pentru păstrarea orașului cât mai curat. Mulți au înțeles, însă mai sunt și excepții. La controalele efectuate săptămâna trecută de către Poliția Locală pentru combaterea depozitărilor ilegale de deșeuri, la intrarea în municipiu, la km 7 de pe DN 58, a fost depistat numitul P.F., cu domiciliul în Brebu, care a depozitat ilegal pe un teren aparținând municipiului Reșița materiale provenite din demolarea unor construcții. Astfel, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 2.500 lei. Totodată, a fost obligată să salubrizeze zona“, se arată într-o postare pe o rețea de socializare a Primăriei Reșița.

În urma verificărilor ulterioare, s-a constatat că aceasta a efectuat lucrări de desființare a unor construcții, fără a avea autorizație în acest sens.

Facebook Comments