Bărbat de 29 de ani carbonizat într-un salaș din Resita

În această dimineață, în jurul orei 04.17, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari.

Din primele verificări, echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița.

Sălașul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu.

După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane.

Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Au intervenit de urgenta 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita. La sosire, fortele de interventie au constatat ca incendiul se manifesta generalizat, cu flacara, la intreaga constructie. Dupa localizarea incendiului, pompierii militari au patruns in interiorul baracii unde, din nefericire, a fost gasita o victima carbonizata. Cladirea a fost distrusa in intregime. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intentionata a unei surse de aprindere. La fata locului au actionat si mai multe echipaje ale Politiei si forte ale Jandarmeriei”, declară Slt. Magdalena Tocmelea, purtătorul ISU Caraș-Severin.

În acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

UPDATE:

“În data de 15.06.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul  Caraş-Severin s-au sesizat din oficiu privind posibila săvârșire a infracțiunii  de omor, constând în aceea că,  în noaptea  14-15.06.2020,  în urma unor discuţiicontradictorii între 5 persoane de sex bărbătesc  ce au avut loc într-o locaţie  din municipiul Reşiţa, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat în vârstă de 29 ani a fost agresat fizic, apoi transportat la un sălaş, în care a izbucnit un incendiu. În prezent, se efectuează acte de urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, declară prim-procurorul Laura Iancu.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici