Bărbat de 37 de ani din Reșița, prins la furat

În 9 mai a.c., în jurul orei 17:30, polițiști de ordine publică de la Poliția Municipiului Reșița au observat în zona Calea Caransebeșului, un bărbat împingând un cărucior metalic, la vederea polițiștilor acesta încercând să fugă.

Polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, acesta abandonând căruciorul cu bunuri.

În scurt timp, polițiștii au reușit să îl prindă, stabilindu-se faptul că în aceeași zi, bărbatul de 37 de ani a pătruns prin efracție în două dependințe ale unui sălaș din zonă, de unde a sustras un cărucior metalic și mai multe bunuri- topor, baros, obiecte din aluminiu, pe care intenționa să le transporte la domiciliu, moment în care a fost surprins de polițiști.

”Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și se continuă cercetările. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments

Reclama ta aici