Bărbat de 46 de ani, tâlhărit în locuința sa din Reșița, de un tânăr de 24 de ani

arestat, politie

Azi-noapte, forțele de poliție din Municipiul Reșița au intervenit pentru a gestiona o situație tensionată la domiciliul unui rezident local. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, împreună cu alți trei indivizi, este suspectat că a inițiat o agresiune asupra unui bărbat de 46 de ani, în urma căreia victima a fost privată de bunuri și bani.

 

Conform comunicatului emis de Poliția Municipiului Reșița, evenimentul a avut loc în jurul orei 19:00, în cadrul unui conflict spontan. Tânărul și complicii săi ar fi agresat bărbatul prezent în locuință, utilizând pumnii și picioarele, ulterior deposedându-l de două telefoane mobile și o sumă de 1.000 de lei.

 

Victima a fost descoperită ulterior pe stradă de către un trecător, care a alertat imediat poliția prin apelul de urgență 112. În urma agresiunii, bărbatul în vârstă de 46 de ani a suferit vătămări și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a fost internat.

 

Rapid identificate de către polițiști în zona municipiului Reșița, persoanele implicate au fost aduse în fața justiției. Tânărul de 24 de ani, considerat principalul suspect, a fost plasat sub reținere pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.

 

În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița pentru evaluarea legalității măsurilor luate și continuarea cercetărilor în privința săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Comunitatea locală așteaptă cu interes dezvoltările acestui caz și urmărește evoluțiile anchetei pentru a înțelege circumstanțele exacte ale incidentului.