Bărbat reținut după tentativa de tâlhărie la o agenție de pariuri sportive din Reșița

arest

Astăzi, 5 mai, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, au efectuat două percheziții domiciliare la adrese folosite de un bărbat de 32 de ani, bănuit de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Cel în cauză este bănuit că în noaptea de 2 spre 3 mai, la ora 01.00, ar fi intrat într-o agenție de pariuri sportive din zona Calea Caransebeșului, ar fi prins-o de mână pe angajată și ar fi împins-o în interiorul agenției, cerându-i să-i dea banii din seif.

În momentul în care femeia i-ar fi cerut unei persoane cu care vorbea la telefon, să sune la 112, bărbatul ar fi părăsit locația și ar fi dispărut într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii l-au identificat pe bărbat.

Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.

În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale. Facem precizarea că pe tot parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.