Bărbații din Oțelu Roșu, urmăriți pentru jaf în Austria, au fost prinși

Alegerile Prezidențiale, în siguranță

Astăzi, polițiștii cu experiență din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Orașului Oțelu Roșu au reușit să depisteze și să rețină doi bărbați, de 26 și 37 de ani, din Oțelu Roșu, căutați la nivel internațional pentru comiterea unui jaf armat pe teritoriul Austriei.

Cei doi bărbați, cărora autoritățile austriece le emiseseră mandate europene de arestare, au fost găsiți în localitatea lor natală și imediat predați procurorului din cadrul Curții de Apel Timișoara.

Procurorul a decis reținerea lor pentru o perioadă de 24 de ore, timp în care vor fi demarate procedurile pentru emiterea mandatului de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile austriece. Cei doi bărbați au fost transferați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând să fie presentați judecătorului Curții de Apel Timișoara pentru formalitățile legale.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul special al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului, subliniind colaborarea eficientă dintre diferitele structuri ale poliției.