Beat și fără permis a furat o mașină la Anina

Un bărbat de 27 de ani din Anina este bănuit că, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, în cursul nopții, ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din oraș, deși nu poseda permis de conducere.

Astfel, în noaptea de 23/24 iulie, jurul orei 03,40, Poliția orașului Anina a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 64 de ani din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul pe care îl parcase în cursul serii pe o stradă din oraș. La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul poliției, demarând cercetările. De asemenea, au fost instituite filtre de poliție în trafic în vederea depistării autoturismului. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani din Anina, bănuit că, în cursul nopții, ar fi sustras autoturismul în cauză, folosind dublura de chei pe care ar fi găsit-o în interiorul mașinii, cu scopul de a se deplasa în orașul Moldova Nouă.

Autoturismul a fost recuperat și predat proprietarului fără a prezenta urme de distrugere sau lipsa altor bunuri din interior.

“Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

Facebook Comments

Reclama ta aici