Braconier prins în flagrant la Vermeș

Ieri, polițiștii cărășeni au depistat pe raza localității Vermeș, un bărbat de 67 de ani, care avea asupra sa o armă de vânătoare și mai multe obiecte folosite la braconajul cinegetic.

Astfel, în data de 27.05 a.c., în jurul orelor 22.04, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, în timp ce executau o acțiune pe raza localității Vermeș, au observat pe un drum agricol din apropierea zonei forestiere, un tractor agricol care circula cu luminile stinse.

Procedând la oprirea regulamentară a vehiculului, polițiștii au stabilit că acesta era condus de un bărbat, din localitate, înregistrat în evidențe ca deținător de armă de vânătoare și membru al unui club privat de vânătoare, iar în interiorul cabinei au găsit  o armă de vânătoare și alte obiecte folosite la braconaj.

Deasemenea asupra suspectului a fost găsită o cartușieră ce conținea 13 cartușe calibrul 30-06.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul se întorcea din pădure, unde ar fi avut intenția să vâneze un bursuc, fără a deține autorizație de vânătoare.

Întreaga cantitate de muniție, arma de vânătoare, precum și celelalte obiecte găsite asupra suspectului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.

 

Facebook Comments

Reclama ta aici