Campania ”Reșițeni, ne citim și peste 100 de ani!” a ajuns la final

Campania ”Reșițeni, ne citim și peste 100 de ani!” a ajuns la final

Primăria Reșița dorește să mulțumească tuturor celor care și-au găsit timp și au simțit că este important ca mesajul lor să ajungă în fața celor care, la sărbătorirea a 200 de ani de la Marea Unire, vor deschide ”capsula timpului”.

Acțiunea ”Reșițeni, ne citim și peste 100 de ani” a mobilizat oamenii de cultură, sportivi, artiști, personalități ale orașului dar și simpli cetățeni care și-au pus gândurile pe hârtie, cu onestitate și bună-credință și ni le-au transmis, prin intermediul internetului sau prin scrisori.

Îmi doresc ca Reșița să rămână un nucleu important în sportul românesc, o adevărată ”fabrică de campioni” (…) Am învățat să  nu uit de unde am plecat și de aceea spun din suflet: Mulțumesc, Reșița! Te iubesc!”, ne-a transmis gimnastul Marius Tobă.

” Sper ca voi, cei care acum deschideți această cutie a timpului să iubiți munții, apele și mai presus Reșița, mai mult decât am putut-o face noi”, a transmis dirijorul Cosmin P. Morariu.

”Mi-aș dori ca oamenii să-și fi găsit din nou timp să caute frumosul, să-l facă și să trăiască cu el, ne-a scris pictorul și graficianul Petru Galiș.

Vă doresc să conduceți cu atenție! Și mașinile și țara!”, transmite pilotul auto Lucien Hora, multiplu campion național.

”Peste 100 de ani, aș vrea să se știe ca eu, azi, în 2018, la Reșița, în Banatul de Munte, nu mi-am pierdut credința, încrederea și speranța., scrie Nicoleta Marcu, învățătoare.

”Să ai grijă de Reșița și să o iubești! Eu am făcut tot ce am putut pentru ea, acum e rândul tău!” – Gligor Mădălina – 17 ani, elevă, voluntar.

Related Posts