[FOTO] Cărășean mort într-un accident la un km distanță de punctul de trecere a frontierei

Două autoturisme, un VW Golf şi nu VW Sharan, au fost implicate într-un accident petrecut duminică după amiază pe autostrada Nădlac-Arad, la aproximativ un kilometru distanţă de punctul de trecere a frontierei. Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în VW Golf au rămas încarcerate două persoane, una dintre ele fiind inconştientă. O altă persoană din Golf a ieşit singură din maşină. În ceea ce priveşte celălalt autoturism, şoferul, care era singur în maşină, a ieşit din Sharan, chiar dacă maşina s-a răsturnat şi a rămas cu roţile în sus.

La eveniment intervine un echipaj de descarcerare uşoară din cadrul ISU Arad, un echipaj SMURD, un echipaj de ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD. În plus, a fost solicitat şi ajutorul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nădlac. Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers. Se pare că şoferul Golfului este decedat, iar o altă victimă care a fost încarcerată în aceeaşi maşină va fi preluată de elicopterul SMURD.

 

UPDATE: Neatenţia la volan a ucis un om

Se pare că la baza accidentului mortal petrecut pe autostradă, în imediata apropiere a punctului de frontieră de la Nădlac, a stat neatenţia la volan. Potrivit declaraţiilor comisarului şef Valentin Burtă, şeful biroului Autostrada A 1 Arad-Deva, „un conducător auto din Caraş Severin conducea pe banda unu a autostrăzii un autoturism VW Golf dinspre vama Nădlac spre Arad. Pe aceeaşi direcţie, în spatele Golfului, circula un VW Sharan înmatriculat în Arad. La un moment dat, din cauza neatenţiei şoferului, Sharanul a acroşat autoturismul VW Golf. În urma impactului, a rezultat decesul şoferului VW Golf, care avea 46 de ani, şi rănirea gravă a altor două persoane, pasagere în acelaşi autoturism. Acestea au fost transportate la spital. Şoferul din VW Sharan a suferit răni minore, fiind în afara oricărui pericol”.

 

UPDATE 2: Starea răniţilor

Reprezentanţii ISU Arad au anunţat care este starea răniţilor din accidentul de lângă Nădlac. În VW Golf a fost rănită o femeie de 64 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism toraco-abdominal și un traumatism de bazin, aceasta fiind transportată la spital de către elicopterul SMURD. În aceeaşi maşină a mai fost o femeie de 43 de ani care a suferit un traumatism la bazin şi care a fost transportată la spital de o ambulanţă. În sfârşit, şoferul din VW Sharan, un bărbat de 60 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloană şi un traumatism toracic, fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD.

Sursă: aradon.ro

Facebook Comments

Reclama ta aici