Caravana Bosch la Moldova Nouă!

Caravana Bosch la Moldova Nouă!

Bosch angajează pentru cele două sedii din Timișoara. Invităm vorbitorii de limba cehă, maghiară și germană pentru discuții în 26 ianuarie la Casa de Cultură din Moldova Nouă.

Ce căutăm?

Persoane  interesate de aria contabilității și a achizițiilor, iar principalul criteriu de selecție este nivelul de limbă străină (mediu spre avansat).

Compania oferă pachete salariale atractive, diverse beneficii și suport pentru obținerea primei de instalare (inclusiv subvenție legislativă oferită șomerilor).

Reprezentanții companiei germane susțin interviuri pe loc între orele 10:00  și 17:00  pentru  persoanele în căutare de noi oportunități de carieră.

Prin campania de recrutare intitulată „Let’s be remarkable”, Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră remarcabilă într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional.

Compania oferă angajaților săi diverse beneficii, precum program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă, acces la activități sportive sau servicii medicale.

Bosch Service Solutions este un furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, care folosește tehnologie de ultimă oră și soluții conectate la internet pentru a dezvolta soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților. Aproximativ 9.000 de angajați din 27 de locații oferă asistență clienților naționali și internaționali în mai mult de 35 de limbi, în principal din sectoarele auto, călătorii și transport, precum și din sectorul logistic și cel de tehnologia informației și comunicațiilor.

Mai multe informaţii pe  www.boschservicesolutions.com.

Pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră și procesul de selecție ne puteți contacta pe adresa de e-mail timisoara.recruitment@ro.bosch.com sau la numărul de telefon 0256 301 396.