Cazinouri online sau cazinouri stradale?

În România cazinourile au aparut ca ciupercile după ploaie. Practic la fiecare farmacie avem si un cazino. Evident, exagerez, dar cred că ați prins idea.
Partea însa bună, zic eu, este că operatorii de gambling au pus accent și pe online. Așa că pasionații de jocuri de noroc au acum de unde alege. Fie merg la un cazinou stradal, fie își fac un cont la un cazino online. Dar care este mai bun? Cazinoul clasic sau cel de pe internet?

Cred că există clar un câstigător. Sunt puține motive pentru care încă ai alege un cazino clasic. De ce să te deplasezi, să stai să-i asculți pe cei din jurul tău, când te poți relaxa din confortul fotoliului personal? Pe internet totul se face rapid, din aplicație, totul la un click distanță. Poți să te joci fie de pe dispozitivele mobile, gen telefon sau tabletă, însa și de pe laptop sau calculator.

Un cazino online îți oferă foarte multe posibilități de alegere; ai extrem de multe jocuri la dispoziție. Sunt cazinouri online unde pot juca Lucky Lady’s Charm, dar și multe alte jocuri la fel de cunoscute și interesante. Atenție, un joc faimos nu înseamnă și câstiguri sigure. Nu trebuie să te joci unde merg toți. Poate găsești altceva ce-ți place.

Un mare avantaj al cazinourilor online sunt bonusurile, lucru ce nu-l primești de la un cazino stradal. Eventual primești o cafea sau un suc, dar rareori o sumă de bani sau un bonus de acest fel. Un exemplu concret este bonus înregistrare la betano casino. Ca să înțelegi mai bine, un bonus online însemană în cele mai multe cazuri dublarea primului depozit. Să spunem că vrei să depui 200 lei, primești încă 200 ron gratis. Practic ai la dispoziție 400 lei. Sunt însă cazinouri care îți chiar triplează prima depunere sau îți oferă pe lângă un bonus în bani și învârtiri gratuite la diverse sloturi.

Întradevar, jocurile de cazinouri sunt distractive și relaxante. Ba mai mult, uneori chiar și poți câstiga bani. Însă vreau să trag un semnal de alarmă că jocurile de noroc crează dependență. Nu trebuie să le consideri modalități de a câștiga bani, ci doar metode să te relaxezi. Chiar dacă nu sunt privite cu ochi buni, cred că mulți dintre noi ne-am dori să ajungem măcar o dată în Las Vegas. Dacă le iei ca și pe distracție, nu cred că e nimic rău, însă dacă îți strici banii economisiți, cu siguranță vei face un lucru nechibzuit. Mult succes!

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici