Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier în ziua de Rusalii

Acționând pe raza județului, în perioada minivacanței de Rusalii, polițiștii cărășeni au oprit în trafic, pe raza orașelor Bocșa și Anina, două autovehicule conduse de doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 41 de ani, care se aflau sub influența alcoolului.

Astfel, în data de 16.06 a.c., orele 01.05, pe strada 1 Mai din Bocșa, polițiștii au observat un autoturism care circula haotic, procedând la oprirea regulamentară a acestuia. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul exirat.

Și polițiștii orașului Anina au identificat în noaptea de 17.06 a.c., orele 00.10, pe raza orașului, un conducător auto, din localitate, care conducea un autovehicul, având o alcoolemie de 1,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta figura în evidențe având permisul de conducere anulat.

Cei doi bărbați au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind cercetați pentru savârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și în cazul bărbatului din Anina și pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici