Exemplu de implicare civică în Caransebeș: Cetățeanul curajos care a intervenit și a recuperat portofelul unei tinere

Alegerile Prezidențiale, în siguranță

Un cetățean cu spirit civic din Caransebeș, care a auzit strigătul unei tinere, după ce i-a fost smuls portofelul din mână de către un bărbat, a intervenit imediat și l-a prins pe cel în cauză.

Evenimentul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 09.00, în zona Pieței Agroalimentare din Caransebeș.

După prinderea bărbatului, la fața locului a ajuns și un polițist local, care l-a reținut până la sesizarea și sosirea echipajului de poliție.

Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș l-au identificat pe bărbatul bănuit, un tânăr de 19 ani, din Buchin.

De asemenea, datorită intervenției prompte a cetățeanului, portofelul tinerei cu suma de aproximativ 2.500 de lei a fost recuperat și restituit acesteia.

În continuare a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările pentru tragerea la răspundere penală a celui vinovat.

Apreciem curajul și implicarea cetățeanului care a intervenit imediat în această situație, ajutând pe de o parte la soluționarea cazului, iar pe de altă parte, dând un exemplu pozitiv și descurajând comiterea acestui gen de fapte, și îl felicităm pentru modul în care a ales să procedeze„, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.