Cinci persoane, printre care și doi minori au fost implicate într-un accident pe DN 6

Cinci persoane, printre care și doi minori au fost implicate într-un accident pe DN 6

Astăzi, 15 martie 2023, pe DN6, între Caransebeș și Buchin s-a produs un accident cu două autoturisme implicate, iar în total, 5 persoane se aflau la bordul lor în momentul impactului.

Conform informațiilor furnizate de autorități, unul dintre autoturisme era ocupat de 2 adulți și 2 minori, iar cel de-al doilea autoturism era condus de un adult singur. Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane: un adult și cei 2 minori, toți din aceeași mașină.

La fața locului a fost trimisă o echipă completă de intervenție, formată dintr-un echipaj de descarcerare, un Autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și un elicopter SMURD.

În ciuda faptului că nu existau persoane încarcerate în mașini, echipele de intervenție au acționat rapid și eficient pentru a-i salva pe cei aflați în mașină.

Datorită intervenției rapide și coordonate, răniții au putut fi transportați la spital în timp util pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

În momentul de față, starea răniților nu a fost comunicată publicului, dar sperăm că aceștia se vor recupera cât mai repede posibil.

Evenimentele rutiere precum cel de astăzi subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite atunci când conducem. De asemenea, subliniază necesitatea intervenției rapide și eficiente a echipelor de intervenție în caz de urgențe. Este important să fim conștienți de faptul că o singură clipă de neatenție poate avea consecințe grave, astfel încât este responsabilitatea noastră să ne respectăm atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

UPDATE 10:15

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 38 de ani, conducea un autoturism din direcția Orșova către Lugoj, la km 450+800 metri, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 45 de ani, în urma coliziunii ambele autoturisme fiind proiectate în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, cetățeni români, pasageri în autoturismul înmatriculat în Bulgaria, un adult și 2 minori de 11 și 12 ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.