Colaborare intre Primaria Resita si Consiliul Judetean pentru spitalele din municipiu.

Primarul Resitei, Ioan Popa, a declarat in data de 10.11.2020, intr-o conferinta de presa ca va avea loc o colaborare intre Primarie si Consiliul Judetean in ceea ce priveste sistemul sanitar din oras.
”Alături de Romeo Dunca am susținut astăzi o conferință de presă în curtea Staționarului 2 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Este de neconceput ca în 2020 o unitate medicală să fie încălzită cu lemn, așa că o să transferăm către Consiliul Județean centralele pe gaz aflate în conservare, în punctele termice din Reșița. Am pus la dispoziția spitalului și echipa de specialiști de la Termoserv, societate a primăriei, pentru a reface instalațiile deteriorate sau peticite rudimentar.
Totodată, am avut discuții cu firma care trebuie să furnizeze noul aparat tomograf. După cum spuneam și în alte iesiri publice, Spitalul Județean a fost foarte aproape să rateze această investiție pentru că nu a dispus resursa necesară pentru achitarea investiției, chiar dacă aceasta se va recupera în totalitate, în termen foarte scurt, din fondurile europene.
Primăria Reșița și Consiliul Județean vor colabora și în tot ce înseamnă gestionarea proiectelor de finanțare pe fonduri europene de pentru modernizarea staționarelor 1 și 2. ”
Facebook Comments