Conducător auto rănit ușor într-un accident rutier petrecut pe Centura Ocolitoare a Municipiului Reșița

Conducător auto rănit ușor într-un accident rutier petrecut pe Centura Ocolitoare a Municipiului Reșița

Un accident rutier grav s-a produs astăzi în jurul orei 19:00 pe Centura Ocolitoare a Municipiului Reșița, soldat cu rănirea ușoară a unui conducător auto.

Potrivit informațiilor obținute de la autoritățile locale, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Reșița, se deplasa cu autoturismul său din direcția Târnova către Reșița. Însă, din motive ce urmează a fi stabilite de anchetatori, acesta a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula dinspre direcția opusă. Automobilul condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiu a fost avariat în mod considerabil, iar mașina celuilalt șofer s-a răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea accidentului, polițiștii s-au deplasat de urgență la locul evenimentului și au intervenit imediat pentru a asigura asistența necesară. În timpul testării alcooltest, conducătorul auto în vârstă de 46 de ani avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. În contrast, celălalt șofer nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma impactului puternic, bărbatul de 46 de ani a suferit răni ușoare și a fost imediat transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale urgente. Medicii de la unitatea medicală vor efectua prelevarea de mostre biologice de sânge pentru a determina concentrația exactă de alcool în sângele acestuia. Este important de menționat că răspunsul prompt al echipajelor medicale și intervenția adecvată au contribuit la stabilizarea stării de sănătate a victimei.

Investigațiile legate de acest incident grav continuă în prezent, polițiștii desfășurând cercetări amănunțite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Autoritățile competente vor analiza toate probele disponibile, inclusiv rezultatele testelor de alcool și alte dovezi relevante pentru a stabili cu precizie circumstanțele care au condus la acest incident grav.

În contextul acestui eveniment, reamintim tuturor participanților la trafic să respecte regulile rutiere și să evite consumul de alcool înainte de a se urca la volan. Siguranța rutieră trebuie să fie o prioritate absolută, iar conducerea sub influența substanțelor psihoactive poate avea consecințe fatale atât pentru șofer, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Sursa foto: facebook