Search
Close this search box.

Consultare publică cu privire la proiectele de regenerarea urbană a zonelor aflate în apropierea liniilor de cale ferată din Municipiul Reșița

Primaria Reșița este și va fi partenerul medicilor, al personalului medical din Banatul de Munte

Primăria Reșița a lansat de curând o consultare publică cu privire la proiectele de regenerarea urbană a zonelor aflate în apropierea liniilor de cale ferată din municipiu.

În parteneriat cu Urbanize Hub România, Primăria Reșița lansează un prim chestionar în cadrul studiului privind regenerarea urbană a zonelor aflate în apropierea liniilor de cale ferată din Municipiul Reșița.

Chestionarul are ca obiectiv identificarea principalelor probleme din zona Străzii Progresului (coridorul dintre Gara Nord și viitoarea stație de tramvai Victoria) și stabilirea priorităților de intervenție în acest perimetru.

Reșițenii pot completa chestionarul apăsând clic aici.

Vă invităm să participați cu idei și informații referitoare la viitorul străzii și să contribuiți la design-ul amenajării. Toate răspunsurile vor fi citite, analizate și integrate în propunerea finală de amenajare. Puteți rămâne la curent cu desfășurarea consultărilor publice urmărind pagina Urbanize Hub. Vă mulțumim pentru implicare”, transmit realizatorii acestui chestionar.

Durata de completare a chestionarului este de maxim 7-10 minute, iar răspunsurile sunt anonime.