Crimă la marginea Reșiței!

Ieri, 22 aprilie 2019, în jurul orei 12:00, o femeie în vârstă de 29 de ani  a fost găsită moartă, cu o lovitură în zona capului, pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu. Tânăra locuia de ceva vreme în Italia, și a fost dispărută de acasa în urmă cu 4 zile.

„Parchetul de lângă Tribunalul Caraş-Severin a înregistrat dosarul penal nr. 259/P/2019, constând  în aceea că se efectuează cercetări  cu privire la împrejurările în care a decedat numita Suru Ana Cătălina, în vârstă de 29 de ani, din Reşiţa, al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu. Cauza decesului urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul SJML Caraş-Severin”, transmite prim-procuror Laura Iancu.

Organele de urmărire penală efectuează cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 

Rămâi pe StirileCS, revenim cu noutăți.

 

Facebook Comments

1 Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0