Crosul național de ziua olimpică

Ca în fiecare an, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpica Română a organizat, în perioada 23 mai-23 iunie, o serie de activități sportive, educative și culturale reunite sub titulatura „Luna Olimpică“.

În data de 07.06.2018, ora 10, se va desfăşura Crosul Naţional „Ziua Olimpică” ediţia a XIV-a,  în localitatea Reşiţa din judeţul Caraş-Severin. Acţiunea se încadrează în seria de evenimente sportive desfășurate în luna olimpică și este organizată de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în colaborare cu Academia Olimpică Română – Filiala Caraş-Severin având ca parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Primăria Municipiului Reşiţa, Universitatea Eftimie Murgu Reșița şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Caraş-Severin.

Iubitori de sport, de toate varstele, sunt asteptati la start, peste 1.000 de participanți, pe traseul Subtraversarea  Staţia Peco Mol de la intrare în Câlnic – Strada Republicii – Parcul Tricolorului. Starturile vor fi diferite pe categorii de vârstă  (M-F) începând cu ora 10.00 după cum urmează:

  • Start I – clasele IX-XII-OPEN (adunarea la Stația MOL PECO Câlnic- ora 9,30)
  • Start II – clasele V-VIII (adunarea la parcarea Kauffland – ora 9,30)
  • Start III– clasele II-IV (adunarea la Moto Velo – ora 9,30)

Participarea se va face individual şi pot participa elevi legitimaţi şi nelegitimaţi din întreg judeţul Caraş-Severin. Elevii vor fi însoţiţi de cadre didactice din partea şcolilor şi vor fi echipaţi corespunzător pentru cros. Se va întocmi un clasament individual pentru acordarea de diplome la primii 10 clasaţi pe categorii de vârstă: ciclul primar, gimnazial şi liceal + studenţi, dar şi tricouri la  participanţi. Înscrierea se va face la locurile de start cu 30 de minute înaintea startului, pe baza unui tabel nominal din partea unităţilor de  învăţământ.

Facebook Comments

Reclama ta aici