Cursuri de arhitectură în școlile reșițene

Cursuri de arhitectură în școlile reșițene

Astăzi, 30 septembrie 2021, Primăria Reșița a găzduit-o pe doamna arhitect Brînduța Havași, din partea Asociației ”de-a arhitectura” și pe prof. învățământ primar Felicia Popovici, care au prezentat profesorilor de învățământ primar din Reșița și din județ propunerile de opțional ”De-a arhitectura MINI” și ”De-a arhitectura în orașul meu”.

Prezentarea a fost extrem de interesantă iar municipalitatea are speranța că de anul școlar viitor la Reșița se va implementa aceste cursuri opționale care pun la lucru creativitatea și imaginația elevilor, îi fac mai atenți la ce se întâmplă în localitatea lor și în școala în care învață, ajutându-i în același timp să descopere lumea fascinantă a arhitecturii.

Mulțumim doamnei insp. Manuela Terciu, din partea Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și cadrelor didactice pentru prezență și implicare. Îndemn toate cadrele didactice interesate să facă ceva nou, diferit și atractiv pentru ele și pentru copii, să intre pe site-ul asociației, www.de-a-arhitectura.ro, unde vor putea găsi propuneri pentru diferite tipuri de activități și proiecte interesante pe care le pot desfășura în școală”, declară Chiosa Madalina, viceprimar al Municipiul Reșița