Din această seară, timp de trei zile, la nivelul municipiului Reșița se vor desfășura acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor

Începând de astăzi, 20 octombrie 2020, timp de trei zile, se vor desfășura la nivelul municipiului Reșița lucrări de DEZINSECTIE (țânțari și larve țânțari) cu mențiunea că, în caz de vreme nefavorabilă, termenul de executare a lucrărilor poate fi prelungit.

Substanțele utilizate în cadrul acestei campanii de dezinsecție sunt EXIT 100 EC și Dimilin 25WP, sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele. Cu toate acestea, se recomandă ca persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace precum și copiii să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. Acestea vor acționa în toate cele trei zile, în intervalul orar: 20:00 – 05:00.

În plus, mâine dimineață se vor executa lucrări de DERATIZARE la nivelul malurilor râului Bârzava.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau prin e-mail mediu@primariaresita.ro“, transmit reprezentanții Municipalității Reșițene.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici