Doi bărbaţi din Reșița, daţi dispăruţi, sunt căutaţi de poliţişti

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a doi bărbați, unul de 65 de ani și altul de 75 de ani, plecați voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița.

În data de 07 august a.c., Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în ziua de 04 august, unchiul său CIUTA TRAIAN (stânga), de 75 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 65 kg, prezintă calviție, ochi căprui, față ovală.  La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un pulover maro, o șapcă de culoare neagră, posibil să poarte în mână un bagaj.

Ieri, 08 august, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în aceeași zi, fratele său CAZACU EMIL(dreapta), de 65 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, constituție fizică astenică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, poartă barbă și mustață.  La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un tricou, o geacă de culoare albastră cu roșu, o șapcă de culoare albastră și o pereche de papuci închiși la culoare, acesta deplasându-se cu dificultate.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici