DOUĂ ACCIDENTE RUTIERE AU AVUT LOC IERI DIN CAUZA VITEZEI

Două accidente rutiere ușoare au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în județul nostru din cauza vitezei. Polițiștii vă recomandă să fiți atenți în trafic și să respectați regimul legal de viteză!

Ieri, 11 iulie, în jurul orei 16.00, pe D.N. 57, la ieșire din localitatea Berzasca, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii din Moldova-Nouă s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Timișoara, a condus un autoturism pe D.N. 57, dinspre Orșova spre Moldova Nouă. La ieșire din localitatea Berzasca,  km 73+500 m, într-o curbă cu vizibilitate sub 50 de metri, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă și lovind mai mulți arbori și arbuști.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, fiind transportat la spitalul din Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale

În aceeași zi, în jurul orei 19.00, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vărădia, a condus un autoturism pe D.J.581, dinspre Giurgiova spre Goruia și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, la km 24+800 m, ieșind cu autoturismul de pe carosabil prin partea stângă a sensului său de mers.

Șoferul, rănit ușor, a fost transportat la Reșița pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele lor s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiștii rutieri atrag atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Drum bun!