Două transporturi agabaritice vor străbate Caraș-Severinul în următoarea perioadă

Transporturi agabaritice pe ruta Reșița – Nădlac

În perioada 21.04.2020 – 30.04.2020, în județul Caraș-Severin se vor desfășura două transporturi agabaritice, unul pe DN 6, varianta de ocolire a municipiului Caransebeș, iar cel de al doilea va pleca de la Reșița spre Răcăciuni.

Transportul ce va străbate varianta de ocolire a Caransebeșului va transporta un tramvai, iar lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Transport ce pleacă de la Reșița pe DN 58, apoi pe DN 6 către Oțelul Roșu pe DN 68 va transporta o strcutră metalică și lățimea maximă a vehiculului este 5.40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri, este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Related Posts