Este neapărat să știi cum să arunci zarurile la barbut

Este neapărat să știi cum să arunci zarurile la barbut

Indiferent de ce variație a jocului de barbut ai auzit până acum, cu siguranță că cel puțin o dată ai auzit despre câți bani poți face de la barbut. Fiind unul dintre cele mai populare jocuri ce îți oferă și un avantaj mic pentru cazino împotriva ta dintre toate jocurile ce folosesc zaruri. Acest joc poate să fie regăsit acum și la aproape orice casino online din cauza popularității de care se bucură la momentul actual. Pentru jucătorii de barbut ceea ce îi face să le placă acest joc este simplitatea jocului, dar și un minim de logică de care ai nevoie pentru a-l juca.

Pe lângă asta, jucătorilor de la cazinourile fizice le place momentul când sunt aplaudați sau când sunt încurajați de către ceilalți oameni care s-au strâns în jurul mesei de la barbut. Totuși, în cazul în care pariurile nu au mers tocmai cum ți-ai dorit poți pierde foarte ușor banii. Pentru a putea să te întorci acasă pe profit la barbut vei avea nevoie de o strategie bună și de ceva noroc. Fiind un joc la care ai nevoie de logică vei avea posibilitatea să faci profit cu ajutorul unor pariuri bine puse la punct.

Pariurile din jocul Craps explicate

Există mai multe tipuri de pariuri atât la cazinourile fizice, cât și la cele online la jocul de Craps sau barbut cum i se mai spune. În funcție de numărul ales și de pariu, jucătorii pot fie să câștige, fie să piardă bani. Unele dintre pariuri oferă o șansă mai bună de câștig jucătorului și sunt favorizate în joc. Astfel, dacă vei lua în considerare procentajul de câștig, precum și să cunoști care sunt pariurile și care este valoarea fiecarui număr vei avea o șansă mult mai mare să câștigi.

Unul dintre pariurile cele mai de bază este pariul pass line sau pariul dincolo de linie. Șansa pe care o are cazinoul în plus împotriva ta este de doar 1.43% și o șansă de câștig de 1:1. Poți să plasezi acest tip de pariu chiar la primul pariu. Pentru a putea câștiga la un astfel de pariu este nevoie ca pe zaruri să nimerești numerele 7 sau 11.

În cazul în care ești un fan al barbutului la cazinourile online atunci îți recomand pariurile don’t come sau don’t pass. Atunci când plasezi un astfel de pariu vei pierde dacă nimerești 7 sau 11 și vei câștiga dacă vei nimeri un 2 sau un 3. În schimb, dacă vei nimeri 12 atunci pariul tău se transformă în unul de tip Push, astfel că fiecare jucător își va primi înapoi pariul inițial. Acest pariu îi oferă cazinoului o șansă de doar 1.46%.

Un alt tip de pariu pe care îl poți plasa alături de cele menționate anterior este free odds. Atunci când plasezi aceste pariuri în combinație vei reduce destul de mult avantajul cazinoului. Totuși, atunci când plasezi singur un astfel de pariu practic avantajul cazinoului este redus la zero.

Pariurile de tip Lay sunt pariuri negative, iar acestea sunt plasate pe un număr care nu va fi nimerit înainte de 7. Pariul Field sau Teren oferă cazinoului un avantaj de 5.56%. Jucătorii pot să plaseze un astfel de pariu pe o singură aruncare a zarului. Cel mai mare profit îl vei face în cazul în care vei nimeri un 12 deoarece suma câștigată ți se amplifică atunci când nimerești dubluri.

Un mic pont este acela de a plasa din când în când numitele side bets sau pariuri pe lângă cele de bază. Aceste pariuri îți oferă șanse reale de câștig, iar profiturile sunt 100% ale tale deoarece cazinoul nu are deloc avantaj pentru acestea.

Sfaturile de care ai nevoie

Primul și cel mai important lucru atunci când arunci cu zarurile și ești într-un cazino fizic este ca zarul să nimerească în peretele din spate. Trebuie ca în acest caz să te asiguri că nu nimerești și masa atunci când arunci zarul în peretele din spate pentru a nu îți fi anulat pariul. În caz că vrei să scapi de toate regulile cu privire la aruncatul zarurilor la cazino poți să alegi să te joci la unul online.

O strategie pe care o vei învăța cu siguranță în timp este aceea de a plasa zarul în așa fel încât să nimerească același număr ca data trecută. Această strategie se bazează pe faptul de a nimeri același număr ca înainte de această aruncare, poziționând zarul exact la fel ca înainte și aruncându-l cu exact aceeași putere și în exact același loc. Un alt truc pe care jucătorii îl folosesc este acela de a se asigura că nu vor nimeri un 7 pe zar. Pentru a putea face acest lucru este nevoie ca zarul din stânga să aibă numărul 6 pe partea stângă, iar zarul din dreapta să aibă cifra 1 pe partea din dreapta.

Un alt lucru pe care îl poți face este ca de fiecare dată să iei zarul în mână în același mod. Ține-l cu degetele din lateral și ridică-l în sus mereu. De asemenea, asigură-te că este poziționat în mână exact la fel de fiecare dată când îl arunci. Atunci când folosești două zaruri într-o mână este posibil ca acestea să se miște din poziția inițială. Folosește un deget pentru a le poziționa din nou. Aruncarea zarurilor este evident foarte importantă. Din acest motiv, pentru a te asigura de fiecare dată că ai aruncat corect zarurile te sfătuiesc să le arunci precum ai arunca bila la bowling. Totuși, nu pune prea multă forță la aruncare, ci încearcă de fiecare dată să le arunci la fel de tare.

Concluzie

Modul în care vei arunca zarurile poate să facă o diferență foarte mare la astfel de jocuri. Barbutul este jocul în care dacă arunci zarul greșit s-ar putea să pierzi sume destul de mari de bani. În plus, la acest joc este necesar să cunoști tipurile de pariuri pe care le ai la dispoziție, precum și cum să îți poziționezi zarurile pentru a nimeri anumite numere.