[FOTO] Explozie la un apartament în Reșița!

Astăzi, 26 aprilie 2019, în jurul orei 16:20 s-a produs o explozie din cauza acumulării de gaz într-un apartament pe Aleea Narcisei din Reșița.

Au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, Serviciul de Ambulanță al Județului Caraș-Severin și furnizorii de gaz și energie electrică.

Victima, constientă, a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgentă Reșița. În urma exploziei, bărbatul în vârstă de 35 – 40 de ani a fost rănit, prezentând arsuri de gradul 2 și 3 pe 70% din suprafața corpului.

În urma incidentului nu au fost afectate alte apartamente. La fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, care, în urma cercetărilor, au concluzionat că nu este afectată structura de rezistență a blocului.

Pompierii militari împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Reșița acționează pentru degajarea elementelor de construcție dislocate în urma exploziei și care prezintă pericol pentru traficul pietonal.

 

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici