“Festivalul Focului”, un eveniment dedicat Reșiței industriale a fost reprogramat pentru 31 iulie – 1 august

“Festivalul Focului”, un eveniment dedicat Reșiței industriale a fost reprogramat pentru 31 iulie – 1 august

Din cauza vremii capricioase, Primăria Reșița a decis reprogramarea sărbători Focului pentru 31 iulie – 1 august, ora 21:30, în Centrul Civic al Municipiului de pe Bârzava.

“Festivalul focului” îmbină teatrul, dansul contemporan și arta vizuală în toate formele ei, completat de jonglerii cu foc, acrobații ce îți taie respirația și recuzite spectaculoase. Un adevărat spectacol de lumină, culoare și mișcare, ce aduce în prim-plan peisajul “Cetății de foc” și ne va încânta prin unicitatea momentelor artistice puse în scenă de coregraful Mario Grosu, îndrăzneala acrobațiilor lui Flaviu Cernescu, momentele actoricești oferite de Dan Mirea și spectacolul de foc executat de Amor Flammis- teatrul pirotehnic de la Timișoara.

”Așa cum am promis când am decis reprogramarea Festivalului Focului, în acest weekend vom avea parte de două zile de „foc”, în Centrul Civic, cu momente artistice gândite special pentru acest eveniment.

Ne bucură faptul că, deși evenimentul a fost reprogramat, am putut rămâne în aceeași formulă: coregraful Mario Grosu alături de minunații lui dansatori, neînfricatul Flaviu Cernescu, echipa de actori coordonați de Dan Mirea și Amor Flammis- teatrul pirotehnic de la Timișoara”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița pe o rețea de socializare.

Related Posts