I-a dat foc la mașină, chiar în fața casei, la Caransebeș

În cursul zilei de astăzi, 05 octombrie a.c., politistii au identificat și depistat pe raza municipiului Caransebeș, un bărbat de 47 de ani, bănuit că în noaptea precedentă, ar fi distrus prin incendiere un autoturism parcat pe o stradă din municipiu.

Astfel, la data de 04 octombrie a.c., în jurul orei 23.10, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată de către un bărbat de 60 de ani, din localitate, despre faptul că i-a luat foc autoturismul parcat în fața casei.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului, au acționat pentru stingerea incendiului, nefiind înregistrate victime omenești.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei de la Poliția municipiului Caransebeș au identificat un bărbat de 47 de ani, persoană voiajoră, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a reieșit faptul că persoana bănuită ar fi pătruns în noaptea precedentă în interiorul autoturismului în cauză, unde ar fi fumat o țigară, aruncând chiștocul aprins pe bancheta din spate.

În urma incendiului autoturismul a fost distrus în proporție de 90%. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici