Search
Close this search box.

În practică la jandarmii cărăşeni

În practică la jandarmii cărăşeni

Un elev al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandu Ghica“ Drăgăşani desfăşoară în perioada 12 iunie-21 iulie a.c., stagiu de pregătire practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Elevul încheie anul I de studiu în cadrul instituţiei de învăţământ din localitatea Drăgăşani şi se află pentru prima oară într-un stagiu de practică în judeţul Caraş-Severin. Pe durata a şase săptămâni, elevul va fi îndrumat de către un jandarm cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi va participa la misiunile ce revin subunităţii de ordine şi siguranţă publică. Scopul stagiului de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea deprinderilor de a acţiona în cadrul elementelor de dispozitiv.

Elevul a fost recrutat de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin şi va absolvi studile de învăţământ în cursul anului viitor.