[FOTO] Incendiu în Armeniș! Cinci case în flăcări

[FOTO] Incendiu în Armeniș! Cinci case în flăcări

Astăzi, 07 iulie 2019, în jurul orei 14:30, prin apel 112, a fost anunțat un incendiu la o gospodărie în localitatea Armenis. Au intervenit de urgență 3 echipaje de stingere și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș.  Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul anexelor a 4 gospodării și s-a extins și la acoperișul unei case.

S-a acționat imediat pentru împiedicarea propagării incendiului la imobilul cu destinația locuită și la casele vecine. Modul de amplasare al anexelor, bunurile depozitate (fân și alte materiale ușor inflamabile), precum și condițiile meteo au favorizat extinderea rapidă a incendiului. Pompierii militari au reușit să limiteze suprafața incendiată a casei la 100 mp din acoperiș, respectiv acoperișul aferent a 2 încăperi, iar suprafața cumulată a acoperișurilor anexelor afectate este de aproximativ 350 mp.

Au acționat și echipaje ale SVSU Armenis și Slatina-Timiș, echipaje ale Poliției și 2 echipaje SAJ care au acordat primul ajutor unor persoane care au suferit atacuri de panică. La această oră incendiul este lichidat, dar se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei probabile de izbucnire.

Related Posts