[FOTO] Incendiu la Ciudanovița

Trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Oravița s-au deplasat de urgență și au intervenit azi noapte, în Ciudanovița, pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins un grup de locuințe – barăci construite pentru muncitori.

Intervenția pompierilor militari și a membrilor Serviciului Voluntar Situații de Urgență Ciudanovița a durat aproximativ 5 ore. Incendiului se manifesta violent, cu flacără, pe întreaga suprafață a clădirii (300 mp). Tavanele construite din lemn și materialele depozitate în clădire au facilitat extinderea rapidă a incendiului. Exista și riscul propagării la câteva anexe apropiate.

“Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, majoritatea încăperilor fiind nelocuite. Trei persoane care se aflau în clădire s-au autoevacuat imediat cum au observat flăcările, iar două pisici au fost salvate de către pompierii militari. Incendiul se pare că a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric și a distrus clădirea aproape în totalitate”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, plt.maj. Tocmelea Magdalena.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici