Incendiu la fabrica de mobilă din Bocșa

Incendiu la o pensiune din Berzasca!

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, se află într-o misiune dificilă în aceste momente. Flăcările au cuprins o fabrică de mobilă din Bocșa, iar intervenția este de o importanță crucială pentru a limita pagubele și a asigura siguranța comunității.

Natura incendiului a fost una extrem de periculoasă, cu materiale din lemn afectate de flăcări violente, însoțite de degajări masive de fum. Suprafața afectată s-a întins pe aproximativ 500 de metri pătrați, iar pentru a face față acestei situații critice, au fost mobilizate șase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenție și comandă, un echipaj de prim ajutor și grupa operativă a inspectoratului.

Pentru a asigura o intervenție eficientă, inspectorul șef al ISU CS, locotenent-colonel Tilca Ionel Petru, a preluat coordonarea operațiunilor de lichidare a incendiului. În plus, sprijinul suplimentar a fost adus în urma ordinului inspectorului general, care a dispus deplasarea unei autospeciale de stingere și a unei cisterne cu o capacitate de 30.000 de litri din cadrul ISU TM.

Până în acest moment, nu au fost raportate victime sau persoane rănite în urma incendiului, iar eforturile se concentrează asupra lichidării flăcărilor și prevenirii extinderii focului către alte zone ale fabricii.

Vom continua să monitorizăm situația și să aducem actualizări pe măsură ce intervenția progresează, așadar rămâneți alături de ȘtirileCS.ro

sursă foto: arhivă