Încendiu la Iablanița! Trei case sunt cuprinse de flăcări

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 din Bozovici și ai Punctului de Lucru din Băile Herculane,  au intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri și cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, la un incendiu ce a cuprins douaă case situate în localitarea Iablanița.

Incendiul a fost anunțat în jurul orelor 17.30, prin apel 112 manifestându-se cu flacără deschisă la trei case lipite și au fost direcționate în sprijin alte echipaje de pompieri. În total sunt cinci echipaje de la Garda Intervenție Bozovici, Punctul de Lucru Băile Herculane, Secția de Pompieri Oravița si Detașamentul de Pompieri Caransebeș. În total acționează 22 subofițeri și un ofițer din grupa operativă care acționează pentru stingerea incendiului și un echipaj SMURD.

Facebook Comments

1 Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

 • Curioasa stire… poate problema sa vazut altfel dintr-un birou frumos si călduros, dar la fața locului altfel au stat lucrurile .
  22 de subofițeri și un ofițer?
  Acei oameni cu altfel de îmbrăcăminte decât a “civililor”?
  Acei oameni care au ajuns după mult timp si care după vreo 20 de minute de “lupta cu focul” au rămas fără apă și au plecat sa alimenteze la rau?
  Sau este vorba de consatenii care au sărit cu găleți și furtune de apă pt a stopa ,în măsura în care se putea , focul?
  Pompieri care de la herculane au ajuns după o oră? Care au venit cu o mașină de aceași vârstă ca Iliescu?
  Dacă nu soseau cei de la Caransebeș (care au fost ultimi anuntati) totul ar fi fost o tragedie . Am văzut oameni urcanduse pe acoperiș, iar minunați pompieri “beleau” ochii la ei de parca erau la o piesă de teatru.
  Asta va pare normal? Asta va pare a fi detașament pregătit de intervenție? Din primele 2 masini care au ajuns la fața locului doar una a avut apă, că man… cei ce veniseră cu cea de-a doua mașină au crezut că vin la plimbare. Dar trecând peste toate lipsurile și nepregatirea lor , să ne amintim de dragul primar care a ajuns acolo mai tarziu ca pompieri și căruia îi putem mulțumi pt ca nu a fost in stare sa ducă până la capăt proiectul fostului primar . Adică avem hidrantii de la Victor, dar acest nou(2 mandate) primar nu a avut timp sau bunăvoința necesară să îi racordare la apă , că de … doar nu o sa ardă chiar acum și chiar la noi. Dar ce sa zicem știrile cs … poate sunteti neam cu cei de la antene … denaturati realitatea cat de mult se poate. O seara frumoasa va doresc , să nu fiți în pielea oamenilor din sat …. .

Reclama ta aici