Incendiu la Moldova Veche [VIDEO]

Incendiu la Moldova Veche [VIDEO]

Astăzi, 16 iunie 2021, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale din localitatea Moldova Veche.

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă au intervenit azi-noapte, cu un echipaj de pompieri și o autospecială de stingere, la un incendiu, anunțat prin apel 112 în jurul orei 01.46, la un adăpost de animale din localitatea Moldova Veche.

Intervenția de stingere a incendiului a fost îngreunată de poziționarea adăpostului pe un deal, alimentarea cu apă făcându-se de la mare distanță (aprox. 300 m), prin întinderea mai multor role de furtun.

„După aproape 3 ore de luptă cu focul, pompierii militari au lichidat incendiul, fiind salvați 11 porci și 10 păsări, o magazie, un adăpost de păsări și unul de porci. Nu au fost înregistrate victime, a fost distrus de incendiu 60 mp din adăpostul de animale 60 păsări pierind în incendiu. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit la instalația electrică, datorat unor conducători electrici improvizați”, declară Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

 

Related Posts