Incendiu la o mansardă din Anina

Ieri, in jurul orelor 22.45, doua echipaje de pompieri cu doua autospeciale de stingere din cadrul Sectiei de Pompieri Oravita, au actionat de urgenta, la un incendiu care a izbucnit la tabolul electric al apartamentului de la mansarda unui bloc de locuinte din Anina.

In sprijinul pompierilor a sosit si o autospeciala de stingere, cu pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Anina.

Incendiul a cuprins acoperisul blocului si exista pericolul de propagare la intregul apartament si la locuintele invecinate, locatarii blocului autoevacuandu-se.

Pompierii au reusit sa localizeze si sa stinga incendiul in cel mai scurt timp, in jurul orelor 00.10 acesta fiind lichidat in totalitate. Nu s-au inregistrat victime.

A ars plafonul locuintei pe o suprafata de aprox. 4 mp si un perete din scandura, valoarea bunurile distruse ~ 3000 lei, iar a bunurilor salvate ~ 200.000 lei.

Cauza probabila a incendiului – cosul de fum nu a fost protejat termic, astfel ca jarul/scanteile au aprins materialele din apropiere.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Reclama ta aici