Incendiu la un apartament din municipiul Reșița

Interventie de urgență, in urma unui apel 112, primit în jurul orei 16.35, la un incendiu de apartament din municipiul Reșița, B-dul AL. Ioan Cuza. Pompierii au intervenit cu 4 echipaje de pompieri militari cu două ASAS-uri, o autospecială de salvare și lucru la înălțime, și o ambulanță SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Reșița și un echipaj cu o ambulanță din cadrul SAJ.

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, datorat arderii materialelor din interiorul apartamentului, fum care s-a extins la întreg imobil, fapt pt care s-a dispus evacuarea de urgență a tuturor locatarilor din imobil, acțiune sprijinită și de către colegii noștri din cadrul IPJ și IJJ, sosiți la locul intervenției, fiind evacuați aprox. 30 de locatari”, declară Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Intervenția promptă a făcut ca incendiul să fie localizat rapid, astfel că lichidarea lui s-a produs la mai puțin de o oră, de la izbucnirea lui, respectiv în jurul orei 17.20.

”Din fericire, nu s-au înregistrat victime, o singură persoană necesitând transportul la spital, datorită intoxicarii cu monoxid de carbon.
Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior”, a mai adăugat acesta.

Facebook Comments