Incendiu la un depozit de deșeuri reciclabile din Caransebeș

Incendiu la un depozit de deșeuri reciclabile din Caransebeș

Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au intervenit prompt și eficient la un incendiu care a izbucnit într-un depozit de deșeuri reciclabile din municipiu.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost imediat dislocate la fața locului. Pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, focul a cuprins diverse materiale reciclabile precum cauciucuri, mase plastice, autoturisme destinate casării și cartoane.

Un aspect deosebit de important al intervenției a fost evacuarea în siguranță a peste 10 butelii aflate în incinta depozitului. Cu riscul potențial de explozie asociat buteliilor, acțiunea coordonată a echipei de intervenție a prevenit orice incident nedorit.

Conform purtătorului de cuvânt al Detașamentului de Pompieri Caransebeș, „Echipa noastră a acționat cu profesionalism și promptitudine, reușind să stăpânească rapid incendiul și să prevină orice pagube suplimentare. Colaborarea strânsă dintre toți membrii echipei, precum și aplicarea tehnicilor de stingere adecvate, au dus la succesul acestei intervenții.

În urma eforturilor depuse de pompieri, incendiul a fost complet lichidat, iar situația a revenit la normal. Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina cauza izbucnirii incendiului.