Încep lucrările de modernizare la grădinițele „Floarea Soarelui” și „Dumbrava Minunată” din municipiul Reșița

Încep lucrările de modernizare la grădinițele „Floarea Soarelui” și „Dumbrava Minunată” din municipiul Reșița
Pentru a putea începe lucrările de moderizare a Grădiniței cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” și a Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Reșița, astăzi a avut loc o ședință de lucru pentru identificarea și aprobarea celor mai bune soluții în vederea asigurării activității celor două instituții de învățământ preșcolar în condiții optime în alte locații.
La întâlnire a participat Mădălina Chiosa, viceprimar al Municipiului Reșița, împreună cu reprezentanți ai primăriei, Carina Pristavu, inspector școlar general, directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanți ai C.J.R.A.E. Caraș-Severin.
Astfel, activitatea celor două grădinițe se va desfășura, temporar, pe perioada reabilitării clădirilor proprii, în următoarele spații de învățământ:
– Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” :
grupele de program prelungit la parterul Corpului C (fosta Școală Gimnazială Nr. 12) al Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița, situată pe strada Măcinului nr. 3;
grupa de program normal în incinta Grădiniței cu Program Normal „Pinochio” din Reșița, situată pe strada Aleea Daliilor nr. 5;
– Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”:
 la parterul Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Reșița, situată pe strada Aleea Bazna nr. 2.
 ”Cele două creșe își vor desfășura activitatea în incinta Clubului Sportiv Școlar, strada Făgărașului, nr. 12. Pe această cale ne cerem scuze elevilor și părinților pentru disconfortul creat și promitem să avem grijă ca lucrările să se finalizeze în cel mai scurt timp, iar copiii să poate beneficia de condiții optime de învățare. Reprezentanții instituțiilor de învățământ vor anunța părinții cu privire la datele de începere a activităților în noile locații.”, declară viceprimarul municipiului Reșița, Mădălina Chiosa.

Related Posts