Ioan Popa: ”Peste tot unde a lucrat CRINA a căutat să încaseze banii degeaba”

resita lucrari crina speedprod calea timisoaei

 

Primarul Ioan Popa a abordat recent nemulțumirile exprimate de cetățenii din zona blocurilor 2+5 de pe Calea Timișoarei și strada Mânăstirii în legătură cu lucrările în desfășurare în zonă. Într-un comunicat de presă, primarul a făcut publice detaliile care stau la baza acestor nemulțumiri, evidențiind rolul Aquacaras și subcontractarea lucrărilor către firma SPEEDPROD, cu precădere sub conducerea controversatului Ion Crina.

Ioan Popa a ținut să precizeze că lucrările în cauză au fost gestionate de Aquacaras, iar contractul a fost câștigat de o firmă care a decis să subcontracteze o parte din lucrări către SPEEDPROD, firma lui Ion Crina. Primarul nu a menajat criticile la adresa acestei firme și a evidențiat o istorie de proiecte prost gestionate și dezastruoase pentru comunitate.

De când sunt eu primar, nu cred că m-am lovit de o lucrare care să fie făcută bine de firma domnului SPECIALIST. Peste tot unde a lucrat CRINA a căutat să încaseze banii degeaba. Cunoscând parcursul acestui domn, atât cel din mediul privat, cât și cel din administrația publică locală, nu pot să zic decât că ar trebui să fie ultimul care să deschidă gura,” a declarat primarul Popa.

Primarul a subliniat că Ion Crina a fost un subantreprenor problemă și că reșitenii sunt „binecuvântați că acest personaj nu mai poate încurca lucrurile la Reșița, nici în primărie, nici în Consiliul Local.

În încercarea de a rezolva situația, Primăria Resița a discutat cu firma care gestionează contractul și a luat decizia de a executa lucrările de refacere cu Secția de Întreținere a Primăriei, contra cost. Această măsură are scopul de a elimina influența negativă a subantreprenorului și de a asigura calitatea necesară în finalizarea lucrărilor.

Primarul Ioan Popa a adăugat: „Sper să se stabilească repede detaliile colaborării, astfel încât să ne apucăm de treabă și să reparăm străzile din zonă așa cum trebuie. CRINA poate să stea liniștit și să ne dea în continuare sfaturi, alergând după alte primării pe care să le mulgă.