L-au bătut până l-au lăsat inconștient apoi i-au dat foc!

În dimineața zilei de 15 iunie 2020, un incendiu izbucnit la un sălaș din spatele blocurilor de pe Str. Albăstrelelor, din municipiul de pe Bârzava, alerta pompierii reșițeni.

În noaptea  14-15.06.2020,  în urma unor discuţii contradictorii între 5 persoane de sex bărbătesc ce au avut loc pe Str. Căminelor din municipiul Reşiţa, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat în vârstă de 29 ani a fost agresat fizic, apoi transportat la un sălaş, în care a izbucnit un incendiu. Singura încăpere a sălașului a fost distrusă în totalitate de încendiu, iar după lichidarea încendiului pompierii militari au găsit cadavrul unui bărbat de 29 de ani din Reșița.

Bărbatul a fost bătut iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, de către un minor în vârstă de 17 ani şi altul în vârstă de 16 ani, fiind transportat pe malul Bârzavei, pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre CROSI, unde a fost agresat ulterior de aceleaşi persoane, aducându-l în stare de semi-inconştienţă, fiind transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către suspecți, precum şi de un minor în vârstă de 12 ani, la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din din cartierul Reșițean, Catanga, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă,  a fost incendiată de către cei doi inculpați, rezultând decesul victimei.

Faţă de cei doi inculpaţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, începând cu data de 15.06.2020, iar în data de 16.06.2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunlaul Caraş-Severin a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii omor calificat (art. 188, art. 189 alin. 1 lit. h Cp).

Urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici