La 15 ani a fugit de acasă împreună cu fiul său de numai o lună!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tinere de 15 ani, plecată voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în cursul serii de ieri.

Azi-noapte, 30 iulie, în jurul orei 23.20, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către o femeie despre faptul că fiica acesteia, TRUICAN CRISTIANA-VIORICA, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu fiul minor în vârstă de o lună, iar până în prezent nu s-au mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 56 kg, păr șaten, lung, ochi albaștri.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Update 3 aprilie 2020:

Sâmbătă, 01 august, minora Virag Maria Gabriela a fost depistată pe raza municipiului Reșița și încredințată familiei, fiind informată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin cu privire la situația minorei. Pe timpul cât a fost plecată aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Facebook Comments

Reclama ta aici