Locuitorii din zona Inelarului vor beneficia de un parc realizat de Primaria Resita

Amenajările Municipiului Reșița nu se termină aici, Primarul Ioan Popa vrea să aducă Reșița la lumină prin proiectele pe care le pune în aplicare, orașul care odată era uitat de investitori și de cetățenii plecați, acuma putem să spunem că Reșița începe să prindă contur.

Cu cât mandatul lui înaintează, edilul vrea să facă un oraș prosper de care populația să fie mulțumită și să se bucure de schimbările pe care el le face.

Zona Inelarului continuă să se dezvolte, de la străzi și parcări trecem la un parc care aduce distracție copiilor și relaxare părinților. La finalul anului trecut, zona Inelarului a trecut printr-un amplu proces de reabilitare al străzilor și al locurilor de parcare, întreaga zonă a fost reabilitată integral cu bani de la bugetul local.

“Desfășurare de forțe în zona Inelarului

Profităm de vremea bună și tragem tare pentru a finaliza amenajarea noului parc din Goznuța. Va fi o locație nou amenajată ce va schimba radical aspectul peisagistic din zona Inelarului.

Astfel, copiii din zonă se vor bucura cât de curând de un nou loc de joacă și relaxare!”, declară edilul Municipiului Reșița pe o rețea de socializare a Primăriei Reșița.

Facebook Comments

Reclama ta aici