Search
Close this search box.

Maxagro face noi angajări!

Maxagro face noi angajări!

Lider pe piața de vest a construcțiilor și unul dintre cei mai importanți jucători ai agrobusiness-ului românesc, grupul Maxagro continuă să-și mărească echipa, formată în prezent din 300 angajați foarte bine pregătiți.

 

Maxagro are disponibile 10 posturi de șoferi profesioniști pentru autocamion cu benă, pe zona Gătaia-Bocșa-Reșița. Persoanele interesate să facă parte dintr-o echipă performantă, care are la dispoziție o flotă de camioane și de utilaje de construcții de ultimă generație în valoare de peste 10 milioane de euro, pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0755056099.

Astăzi, la 30 de ani de la înființare, Maxagro are un capital uman de 300 de angajați și face agricultură la standarde occidentale – deține utilaje agricole performante de peste 20 milioane de euro și exploatează peste 10.000 de hectare de teren agricol, cu o capacitate de depozitare de 37.000 de tone. De asemenea, are și o fermă de 2.500 de vaci de lapte Holstein, cu o stație de biogaz integrată de 1 MW. Toate acestea fac din Maxagro unul dintre cei mai importanți jucători ai agrobusiness-ului românesc. Dar agricultura și zootehnia nu sunt singurele activități de bază ale grupului Maxagro, care a devenit lider și pe piața de vest a construcțiilor. Având un portofoliu important de drumuri reabilitate și modernizate în Caraș-Severin și Timiș, Maxagro deține în cele două județe stații de asfalt – în Sânandrei și Bocșa, stații de betoane – în Gătaia și Bocșa, precum și o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație.