Microbuze noi pentru caransebeșeni

De joi, 31 mai, parcul auto al operatorului de transport local din Caransebeș s-a îmbogățit cu încă două microbuze, care se adaugă celor patru autobuze, pentru toate cele șase mijloace de transport municipalitatea aprobând finanțarea încă din 2015.

„Recepția microbuzelor este un lucru benefic pentru municipiu. Eu le-am văzut cu câteva zile în urmă, sunt foarte bune, provin și dintr-o fabricație ce nu mai are nevoie de prezentare, sunt echipate cu toate cele necesare standardelor unui transport public modern și civilizat”, a precizat primarul Felix Borcean.

Directorul Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, a explicat că noile mijloace de transport vor deservi zonele unde accesul autobuzelor este mai dificil: „Avem rute precum Valea Cenchii, Triaj, Spital, greu accesibile, unde nu pot intra autobuzele din cauza lungimii, vom folosi microbuzele. Valoarea unui microbuz este de 55 de mii de euro, cu 12 locuri pe scaune și 10 în picioare, plus un loc pentru scaunul persoanei cu dizabilități, cu rampă ce se deschide spre exterior, cu aer condiționat, Internet gratuit. Mulțumesc conducerii Primăriei pentru încrederea acordată, consilierilor locali, colegilor mei de la Transal care au pus osul la finalizarea acestui proiect și reprezentanților din AGA care ne-au oferit tot sprijinul”.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici