Minor căutat de politiștii reșițeni

Minor căutat de politiștii reșițeni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 13 ani, dispărut din zona Municipiului Reșița.

Aseară, în jurul orei 22.00, în urma vizualizării unei postări pe o rețea de socializare, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița s-au autosesizat, fiind identificată mama minorului, care a sesizat ulterior faptul că duminică, 1 august, în jurul prânzului, GOMBOȘ EMANUEL IONEL a plecat de la locuința (sălașul) din municipiul Reșița și nu a revenit.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten deschis, aranjat pe o parte, ochi verzi, ten deschis, constituție atletică.

La data plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare vișinie, pantofi sport albi cu dungi negre. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112„, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 14:35

În această după-amiază, minorul a fost găsit de polițiști, în Municipiul Reșița. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a suferit vătămări. De asemenea, au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor„, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts